De Locatie Fotograaf
Image default
Mode en Kleding

5 dingen om in je pasjeshouder te hebben

5 dingen om in je pasjeshouder te hebben

Een pasjeshouder is een geweldige manier om je pasjes georganiseerd te houden, en het kan ook dienen als portemonnee. In de pasjeshouder kun je contant geld, creditcards, pinpassen en andere persoonlijke spullen meenemen. Het is een erg handige manier om je belangrijke documenten mee te nemen zonder ze in je zakken te hoeven proppen. Als je je afvraagt ​​wat voor soort dingen je in je pasjeshouder moet hebben, volgen hier enkele suggesties.

Creditcard

Je dient altijd minimaal één creditcard in je pasjeshouder dames te hebben. Als je er nog geen hebt, wordt het tijd om er een aan te schaffen. Creditcards zijn erg handig omdat ze ons in staat stellen om items te kopen die we nodig hebben, maar waarvoor momenteel niet genoeg geld op onze bankrekeningen staat. Op deze manier hoeven we ons geen zorgen te maken of we het saldo wel of niet kunnen afbetalen zodra we onze aankopen hebben gedaan. Het is echter belangrijk dat we zorgvuldig selecteren bij welke creditcardmaatschappijen we een aanvraag indienen en dat we ons alleen aanmelden bij degenen die lage rentetarieven bieden voor hun producten of diensten.

Pinpas

Ga je binnenkort winkelen of ga je binnenkort naar het buitenland, dan is het verstandig omj je pinpas mee te nemen. Zo weet je zeker dat je wat geld bij de hand hebt als je het nodig hebt in geval van nood.

Contant geld

Het contante geld in je pasjeshouder moet voldoende zijn om eventuele uitgaven die zich overdag en ’s nachts kunnen voordoen, te dekken. Als je creditcard wordt gestolen of verloren gaat, zorgt het hebben van contant geld ervoor dat je niet zonder geld komt te zitten voor eten of vervoer naar huis van je werk of van een feest ’s nachts, wat een gevaarlijke situatie kan zijn. Het is ook niet aan te raden om te veel contant geld bij je te hebben, omdat het kan worden gestolen of gestolen, net als je creditcard of betaalpas.

Je identiteitskaart

Als man moet je ID-bewijs altijd in je pasjeshouder heren worden bewaard, zodat je jezelf kunt bewijzen als er ooit een noodsituatie is, zoals diefstal of beroving, door je ID-bewijs te tonen.

Je zorgverzekeringskaart

Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen die je altijd bij je moet hebben. De reden hiervoor is dat als er iets gebeurt en je medische hulp nodig hebt, dit het proces zal versnellen als ze al weten wie je verzekeringsmaatschappij is en wat voor soort dekking je hebt. Als ze niet weten wat voor soort dekking je hebt, bieden ze misschien niet de zorg die ze zouden moeten bieden, omdat ze hun tijd niet willen verspillen aan het zorgen voor iemand die helemaal geen verzekeringsdekking heeft! Dit helpt ook als er een ongeval is en een ambulance je moet komen ophalen en naar het ziekenhuis zal brengen, wat betekent dat zij om je verzekering zullen vragen.

Waarom zou je een pasjeshouder gebruiken?

Een pasjeshouder houdt al je belangrijke documenten op één plek, zodat je geen dikke portemonnees meer hoeft mee te slepen! Je kunt het ook gebruiken als een organizer voor je sleutels, make-up en andere kleine items zoals USB-drives of flash drives.