De Locatie Fotograaf
Image default
Bedrijven

Mindfulness training in Apeldoorn voor het optimale resultaat

Kom in contact met jezelf met behulp van onze fijne mindfulness training in Apeldoorn. Mindfulness betekent simpelweg: leven met aandacht. Onze mindfulness training in Apeldoorn zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in je vel zit. De mens is eenmaal al gewend om in gedachten steeds met andere dingen bezig te zijn, waardoor we heel veel dingen op de ‘automatische piloot’ doen. Deze gedachten gaan of over het verleden of over de toekomst. Met mindfulness ga je juist je aandacht richten op het heden. Mindfulness zorgt niet alleen voor meer focus, maar ook voor betere prestaties.

Train je aandacht met de mindfulness training in Apeldoorn

Tijdens de training mindfulness in Apeldoorn behandelen we eerst een stukje theorie, waarin we je uitgebreid uitleggen wat mindfulness precies is en wat de gedachtegang achter de verschillende oefeningen is. De training wordt vervolgens voortgezet met de verschillende mindfulness oefeningen. Het gaat uiteraard om het trainen van je aandacht door middel van yoga en zittende en bewegende meditatie-oefeningen. Het gaat om je aandacht op één punt te vestigen en daar te houden of telkens opnieuw er naar terug te brengen. De mindfulness training in Apeldoorn leert je de kleine dingen te zien, in elke situatie iets moois te herkennen en ervan te genieten.

Reageer bewust op situaties na de mindfulness training in Apeldoorn

Na het volgen van de mindfulness training in Apeldoorn zul je in staat zijn bewust te reageren op situaties, in plaats van automatisch. Je zult ook merken dat je minder stress ervaart en je meer van het leven zult genieten. We besteden ook aandacht aan het toepassen van het geleerde in je dagelijkse leven. Het is daarom ook de bedoeling dat je de oefeningen tijdens de training al in je dagelijks leven toepast. Volg de mindfulness training in Apeldoorn voor meer innerlijke rust en plezier in uw leven. Bent u geïnteresseerd in de training? Neem vrijblijvend contact met ons op.