De Locatie Fotograaf
Image default
Bedrijven

De gratis online kadasterkaart

Bij kadastralekaart.com vind je de gratis online kadasterkaart. Met deze kaart kun je de precieze grenzen opzoeken van zowel landen en steden als percelen. Dit is niet alleen leuk en praktisch, maar ook nog eens zeer handig. Met de gratis online kadasterkaart kun je namelijk ook het oppervlak van je eigen perceel vinden. Als je dit opvraagt kan je je eigen huis na lopen. Zo weet je bijvoorbeeld of de schuttingen wel correct geplaatst zijn en of de planten van de buren niet op jouw perceel staan. Erg handig dus. Er zijn nog veel meer dingen die de gratis online kadasterkaart interessant maken, lees vooral even verder.

De aankoop van een perceel

De gratis online kadasterkaart van kadastralekaart.com, kan ook van pas komen bij de aankoop van een perceel. Met deze kaart kan je namelijk het precieze oppervlak van elk perceel zien. Ook is het mogelijk eigendomsinformatie op te vragen, dit is uiteraard niet gratis, maar het is ook zeker niet duur. De informatie die je vindt op kadastralekaart.com is gewoon erg handig. Je weet altijd precies hoe groot de oppervlakte is en wat eraan gedaan mag worden. Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden, raden we je aan om het vergunningen rapport aan te vragen. Hier vind je namelijk alles over wat er wel en niet mag op het specifieke perceel.

Kadastrale perceelgrenzen

Het uiteindelijke doel van de kadasterkaart is het opzoeken van de kadastrale perceelsgrenzen. Hier is de site dan ook perfect voor. Het opzoeken van deze informatie is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens gratis. Dat maakt het niet alleen belangrijk, maar ook nog eens erg leuk. Vanaf nu af aan weet je precies hoe groot je eigen perceel is, of dat van anderen. Deze informatie is simpelweg erg handig om te hebben.